Viking Line ferry approaching Åland islands.

Luettelo lauttaoperaattoreista Itämerellä

Itämerellä on vähintään 10 lauttaoperaattoria, jotka tarjoavat henkilö- ja ajoneuvokuljetuksia. Itämerellä on monia reittejä, ja monet operaattorit palvelevat näitä. Yksi ainutlaatuinen näkökohta Itämerellä on, että pienimmät operaattorit voivat kilpailla suurimpien kanssa joillakin reiteillä.

Katso myös aikaisempi blogikirjoituksemme tästä aiheesta

Viimeksi Päivitetty 2020-04-15

DFDS Seaways


DFDS Seaways on osa DFDS:ää, valtavaa merenkulku- ja logistiikkayritystä, jonka pääkonttori on Tanskassa. DFDS Seaways liikennöi monia matkustaja- ja rahtilauttoja Itämerellä, Pohjanmerellä ja Englannin kanaalilla.

Logo

Lue lisää

Eckerö Line


Eckerö Line (ei pidä sekoittaa Eckerölinjeniin) on helsinkiläinen lauttayhtiö, joka tarjoaa yhden lautan, M / S Finlandia, Helsingin ja Tallinnan välillä. Eckerö Linen suhteellisen pienestä koosta huolimatta se on edelleen yhtenäinen ja edullinen yhteys Helsingin ja Tallinnan välillä. Eckerö Line operoi myös Finbo Cargoa, joka on vain rahti (tai ajoneuvoilla matkustavia) lautta Helsingin (Vuosaari) ja Tallinnan (Muuga) sataman välillä.

Logo

Lue lisää

Eckerö Linjen


Eckerö Linjen (ei pidä sekoittaa Eckerö Lineen) on ahvenanmaalainen lauttaoperaattori, joka tarjoaa yhden lautan Eckerön (Ahvenanmaa) ja Grisslehamnin (Ruotsi) välillä.

Logo

Lue lisää

Finnlines


Finnlines on helsinkiläinen lauttaoperaattori ja ainoa operaattori, joka yhdistää Helsingin Saksaan (Lyypekki / Travemünde) lautalla. Finnlines tarjoaa yhteydet myös Saksan ja Ruotsin (Malmö) sekä Ruotsin (Tukholma) välillä Suomeen (Turku).

Logo

Lue lisää

St. Peter Line


St. Peter Line harjoittaa pyöreää reittiä Itämeren kautta, etenkin yhdistäen Suomen (Helsingin) Venäjän (Pietarin) kanssa ja on yksi harvoista vaihtoehdoista "viisumivapaan" pääsyyn (72 tuntia) Venäjälle Euroopasta.

Logo

Lue lisää

Stena Line


Stena Line on suuri lauttaoperaattori Pohjois-Euroopassa. Ne tarjoavat lauttoja Britannian saarten, Manner-Euroopan ja Skandinavian välillä. Stena Line tarjoaa Itämerellä reittejä Latvian, Ruotsin, Puolan, Saksan ja Tanskan välillä.

Logo

Lue lisää

TT-Line


TT-Line on merkittävä toimija eteläisellä Itämerellä yhdistäen Saksan korkeilla taajuuksilla Puolan, Liettuan ja Ruotsin kanssa.

Logo

Lue lisää

Tallink Silja


Tallink Silja on Tallinnassa toimiva lauttaoperaattori ja yksi Itämeren suurimmista lauttaoperaattoreista. Heillä on monien alusten laivasto ja ne yhdistävät enimmäkseen Itä-Baltian kohteita, toisin sanoen Ruotsi, Suomi, Viro, Latvia.

Logo

Lue lisää

Viking Line


Viking Line on suomalainen lauttaoperaattori ja yksi Itämeren suurimmista operaattoreista. Viking Linellä on nykyaikaisten alusten laivasto ja se kulkee reittejä Ruotsin, Ahvenanmaan, Viron ja Suomen välillä.

Logo

Lue lisää

Wasaline


Wasaline liikennöi maailman pohjoisimmalle matkustajalautalle, joka yhdistää Suomen Vaasan Ruotsin Uumajaan. Ne tarjoavat ainutlaatuisen laivalikoiman verrattuna muihin Baltian lauttaoperaattoreihin, ja ne voivat olla hyvä valinta yhdistää Keski-Suomi Ruotsiin.

Logo

Lue lisää

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää