Miksi varata FerryScanilla?


  • Hae lauttojen saatavuutta monilta operaattoreilta.
  • Vertaa hinnoittelua.
  • Maksa mitään ylimääräistä. FerryScanissa näkyvä hinta on hinta, jonka maksat suoraan operaattorilta.
  • Reagoiva asiakaspalvelu, jota tarjotaan useilla kielillä.

Kaupungista Tukholma Kaupunkiin Helsinki Matkan tiedot

Kartta lauttareitin varrella Tukholma että Helsinki

Lautat yhdistävät säännöllisesti kaksi Skandinavian pääkaupunkia Helsinkiä ja Tukholmaa. Tukholmasta Helsinkiin on kaksi päivittäistä lauttaa, joita liikennöivät Tallink-Silja ja Viking Lines. Molemmat lautat tekevät lyhyen pysähtymisen Ahvenanmaalla ennen jatkamista Tukholmaan.


Mistä Mihin Lähtöaika Saapumisaika Liikennöitsijä
Tukholma (Stadsgården) Helsinki (Katajannokka) 16:30 10:10 Viking Line Varaa matka
Tukholma (Värtahamnen) Helsinki (Eteläsatama, Olympia-terminaali) 16:45 10:30 Tallink Silja Varaa matka

Lautta alkaen Tukholma että Helsinki Matkatiedot

Keskimääräinen matkan kesto 16:41
Lähtösatama Tukholma, Ruotsi
Määränpää Helsinki, Suomi
Liikennöitsijät Tallink Silja, Viking Line

Vaihtoehtoinen lauttareitti: Tukholma → Turku

Harkitse vaihtoehtoista lauttareittiä Tukholmasta Helsinkiin Tukholmasta Turkuun. Helsinki on vain kahden tunnin junamatkan päässä Turusta ja Tukholman ja Turun välillä kulkee päivittäin enemmän lauttayhteyksiä kuin Tukholman ja Helsingin välillä. On jopa junia, jotka lähtevät suoraan Turun satamasta.


Usein Kysytyt Kysymykset

Voit tuoda ajoneuvosi tai moottoripyöräsi kaikille FerryScanin lautoilla. Huomaa, että ajoneuvotilaa on rajoitetusti ja se myydään usein loppuun hyvissä ajoin ennen matkustajan istuimia. Meillä on rajoitettu valikoima ajoneuvotyyppejä FerryScanissa, mutta voit aina ottaa meihin yhteyttä saadaksesi minkä tahansa ajoneuvon varauksen.

FerryScanilla maksamasi hinta on hinta, jonka maksat varauksesta suoraan mille tahansa operaattorille. Jos huomaat FerryScanissa korkeamman hinnan operaattoriin verrattuna, sovitamme operaattorin hinnan. FerryScan ansaitsee jokaisesta myynnistä pienen provision lauttayhtiöltä, mutta tätä provisiota ei lisätä hintoihin.

Meillä on tällä hetkellä rajoitettu tuki lemmikkieläinten online-varauksille. Ota yhteyttä lemmikkivarauksia varten, autamme mielellämme.

Lähes kaikilla lautoilla on ostettavissa olevia hyttejä. Jotkut reitit (usein yön yli) vaativat hytin, joka sisältyy lippuun. Voit aina päivittää mökin lisärahaa vastaan. Halvimmat hytit ovat yleensä laivan pohjassa lähellä moottoreita. Suosittelemme välttämään näitä kaikin keinoin, etenkin talvella, kun meri on kovaa.

Itämeren lautoilla on yleensä paljon aktiviteetteja, joista valita. Siellä on monia ravintoloita, baareja, kahviloita ja ostosmahdollisuuksia. Suuremmilta laivoilta löytyy myös yökerhoja, kylpylöitä ja teattereita.

Lauttasatamat Tukholma

Lauttasatamat Tukholma joilla on säännöllinen matkustaja- ja ajoneuvolauttaliikenne.

Lauttasatamat Helsinki

Lauttasatamat Helsinki joilla on säännöllinen matkustaja- ja ajoneuvolauttaliikenne.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää