Ilmaiset lauttaliput ukrainalaisille pakolaisille

Viimeksi Päivitetty


Ukrainan sodan vuoksi monet Itämeren lauttayhtiöt tarjoavat ilmaisia kuljetuksia Ukrainasta pakeneville ukrainalaisille. Tässä on luettelo kaikista Ukrainan pakolaisten lauttakuljetuksista.

Eckerö Line

Eckerö Linen lauttareittejä Helsingin ja Tallinnan välillä liikennöi säännöllisesti. Eckerö Line tarjoaa ilmaisia lauttalippuja ukrainalaisille pakolaisille sekä tukea humanitaariselle rahtille. Varaustiedot löydät täältä:
Eckerö Line Liput

Finnlines

Finnlinesilla on lauttareittejä Saksan (Travemünde/Lypekki), Ruotsin (Malmö, Kapellskär) ja Suomen (Naantali/Turku, Helsinki) välillä. Finnlines tarjoaa myös ilmaisia lauttalippuja ukrainalaisille. Lisätietoja täältä:
Finnlines Liput

Stena Line

Stena Linella on laaja reittiverkosto Suomessa, Ruotsissa, Latviassa, Puolassa, Saksassa ja Tanskassa. Stena Linella on myös monia reittejä Yhdistyneen kuningaskunnan, Irlannin, Ranskan ja Alankomaiden välillä. Stena Line tarjoaa ilmaisia lauttalippuja ukrainalaisille sekä humanitaarisille ja hyväntekeväisyysjärjestöille. Lue lisää täältä:
Stena Line -liput

Tallink Silja

Tallink Silja on yksi Itämeren suurimmista lauttayhtiöistä, joka liikennöi Viron, Suomen ja Ruotsin välillä. Tallink Silja tarjoaa ilmaisia lauttalippuja ukrainalaisille pakolaisille sekä humanitaarista rahtia Ukrainan tukemiseksi. Lue lisää täältä:
Tallink Silja Liput

Viking Line

Viking Linen lauttareittejä Viron, Suomen ja Ruotsin välillä on usein. Vaikka Viking Line ei ole tällä hetkellä luettelossa verkossa, se tarjoaa lippuja ukrainalaisille pakolaisille kaikille reiteille. Myynti- ja markkinointipäällikkö Ilja Berunenko sanoo: "Tarjoamme pakolaisille ilmaisia lippuja kaikille reiteillemme. Tarjoamme ilmaisia matkustajalippuja ja paikkoja henkilöautoille, pitkillä reiteillä Tukholmaan/Tukholmasta myös Standard hyttejä. Varaus tapahtuu asiakaspalvelumme kautta osoitteessa [email protected]"

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää