Nopein lautta Saksan ja Ruotsin välillä

Viimeksi Päivitetty


Saksasta Ruotsiin kulkee useita lauttoja, joista suosituimmat reitit ovat Rostockin ja Trelleborgin sekä Lyypekin ja Malmön välillä. Kielistä Göteborgiin on myös pidempi lauttareitti. Muista myös, että Tanskasta Ruotsiin liikennöi monia lauttoja, mikä voidaan myös ottaa huomioon. Tässä viestissä tutkimme kaikkia vaihtoehtoja ja päätämme, mikä lautta on nopein Saksan ja Ruotsin välillä.

Lauttareittikartta Saksasta Ruotsiin
Lauttareittikartta Saksasta Ruotsiin

Tärkeimmät lauttaliikenteen harjoittajat Saksan ja Ruotsin välillä ovat Stena Line, Finnlines ja TT-Line. Laivakokemus voi vaihdella suuresti riippuen tietystä reitistä, vuodenajasta ja aluksesta.

Alla on yleiskatsaus Saksan ja Ruotsin välisistä lauttareiteistä.

Reitti Kuvaus Varaustiedot
Rostock ↔ Trelleborg Yksi suosituimmista reiteistä Saksan ja Ruotsin välillä. Stena Linen ja TT-Linen välillä kulkee useita palveluja päivällä ja yöllä. Napsauta saadaksesi varaustiedot
Kiel ↔ Göteborg Niche-reitti, joka yhdistää Kielin Ruotsin toiseksi suurimman kaupungin. Stena Line liikennöi tällä reitillä päivittäin yöpyvällä lautalla. Ruuhka-aikoina reitille voidaan lisätä toinen lautta, joka tarjoaa kaksi lähtöä päivässä kumpaankin suuntaan. Napsauta saadaksesi varaustiedot
Lyypekki ↔ Malmö Finnlines yhdistää Lyypekin (Travemünden satama) Malmöön 2-3 lähtöä päivässä kumpaankin suuntaan. Tämä reitti on hyvin suunnattu rahti- ja kuorma-autonkuljettajille, vaikka myös tavalliset työmatkalaiset ovat tervetulleita. Malmö sijaitsee Oresundin sillan toisella puolella Kööpenhaminasta. Napsauta saadaksesi varaustiedot
Lyypekki ↔ Trelleborg TT-Linen palvelee useilla päivittäisillä lähdöillä. Napsauta saadaksesi varaustiedot

Nopein lautta Saksasta Ruotsiin: Rostock-Trelleborg

Nopein lautta Saksan ja Ruotsin välillä kulkee tällä hetkellä Rostockista Trelleborgiin. Kaksi lauttayhtiötä, Stena Line ja TT-Line, tarjoavat useita lähtöjä joka päivä. Koska kesto on vain 6-7 tuntia, tämä on selvästi nopein lauttayhteys Saksan ja Ruotsin välillä. Jos matkustat yön lautalla, harkitse jotakin alla olevista muista vaihtoehdoista, sillä voi olla mukavampaa matkustaa hieman pidemmällä lautalla, jotta voit nukkua täyden yön.

Kesto 6-7 tuntia
Purjehdukset päivässä 5+
Satama Rostockissa Rostock lauttaterminaali
Trelleborgin satama Trelleborg Ferry Terminal
Lauttareittikartta Rostockista Trelleborgiin
Lauttareittikartta Rostockista Trelleborgiin

Vaihtoehto 1: Stena Line

Sinua palvelee Mecklenburg-Vorpommern ja Skane-lautat. Rostockin satamaan pääsee melko helposti julkisilla kulkuvälineillä. Trelleborgin satama sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta.

Vaihtoehto 2: TT-Line

TT-Line liikennöi myös samaa reittiä Rostockin ja Trelleborgin välillä, joskus yhteistyössä Stena Linen kanssa.

Vaihtoehtoinen vaihtoehto: Kiel - Göteborg

Lauttareittikartta Kielistä Göteborgiin
Lauttareittikartta Kielistä Göteborgiin

Pidempi vaihtoehtoinen lautta on Kielin ja Göteborgin välillä. Tämä lautta voi olla edullinen, jos haluat mennä Göteborgiin, tai jos haluat matkustaa pidemmälle lautalle, jotta voit nukkua täyden yön. Lautta liikennöi Stena Line, ja se kestää yli 14 tuntia. Lautta lähtee Kielin Schwedenkain terminaalista ja saapuu Göteborgin Tysklandsterminalen-terminaaliin.

Kesto 14 tuntia 30 minuuttia
Purjehdukset päivässä 1-2
Kielin satama Kiel Schwedenkai lauttaterminaali
Satama Göteborgissa Göteborgin Tysklandsterminalen lauttaterminaali

Vaihtoehtoinen vaihtoehto: Lyypekki/Travemünde - Malmö

Lauttareittikartta Lyypekin ja Malmön välillä
Lauttareittikartta Lyypekin ja Malmön välillä

Hyvä vaihtoehto Rostock-Trelleborg-lautalle on Lyypekin ja Malmön välillä. Lautta kestää 9-10 tuntia, joten sinulla on enemmän aikaa nukkua. Malmö sijaitsee myös Oresundin sillan toisella puolella Kööpenhaminasta, joten Malmöstä pääsee helposti Kööpenhaminaan. Lautta liikennöi Finnlines ja lähtöjä on 2-3 päivässä.

Kesto 9-10 tuntia
Purjehdukset päivässä 2-3
Lyypekin satama Lyypekin (Travemünde) satama, Skandinavienkain terminaali
Malmön satama Malmö satama

Vaihtoehtoinen vaihtoehto: Lyypekki/Travemünde Trelleborgiin

Lauttareittikartta Lübeckistä Trelleborgiin
Lauttareittikartta Lübeckistä Trelleborgiin

Viimeinen vaihtoehto on Lyypekin ja Trelleborgin välillä. Lautta liikennöi TT-Line ja kestää 9-10 tuntia. Lähtöjä on 2-3 päivässä. Tämä lautta on hyvin samanlainen kuin Lyypekki-Malmö-lautta, paitsi että se saapuu Trelleborgiin Malmön sijaan.

Kesto 9-10 tuntia
Purjehdukset päivässä 2-3
Lyypekin satama Lyypekin (Travemünde) satama, Skandinavienkain terminaali
Trelleborgin satama Trelleborg Ferry Terminal
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää