Miksi varata FerryScanilla?


  • Hae lauttojen saatavuutta monilta operaattoreilta.
  • Vertaa hinnoittelua.
  • Maksa mitään ylimääräistä. FerryScanissa näkyvä hinta on hinta, jonka maksat suoraan operaattorilta.
  • Reagoiva asiakaspalvelu, jota tarjotaan useilla kielillä.

Kaupungista Helsinki Kaupunkiin Tukholma Matkan tiedot

Kartta lauttareitin varrella Helsinki että Tukholma

Lautat yhdistävät säännöllisesti kaksi Skandinavian pääkaupunkia Helsinkiä ja Tukholmaa. Helsingistä Tukholmaan on kaksi päivittäistä lauttaa, joita liikennöivät Tallink-Silja ja Viking Lines. Molemmat lautat tekevät lyhyen pysähtymisen Ahvenanmaalla ennen jatkamista Tukholmaan.


Mistä Mihin Lähtöaika Saapumisaika Liikennöitsijä
Helsinki (Eteläsatama, Olympia-terminaali) Tukholma (Värtahamnen) 17:00 10:00 Tallink Silja Varaa matka
Helsinki (Katajannokka) Tukholma (Stadsgården) 18:10 10:00 Viking Line Varaa matka

Lautta alkaen Helsinki että Tukholma Matkatiedot

Keskimääräinen matkan kesto 17:48
Lähtösatama Helsinki, Suomi
Määränpää Tukholma, Ruotsi
Liikennöitsijät Tallink Silja, Viking Line

Vaihtoehtoinen lauttareitti: Turku → Tukholma

Harkitse vaihtoehtoista lauttareittiä Turusta Tukholmaan Helsingistä Tukholmaan. Turku on vain kahden tunnin junamatkan päässä Helsingistä ja Turun ja Tukholman välillä kulkee päivittäin enemmän lauttoja kuin Helsingistä Tukholmaan. On jopa junia, jotka kulkevat suoraan Turun satamaan.


Usein Kysytyt Kysymykset

Voit tuoda ajoneuvosi tai moottoripyöräsi kaikille FerryScanin lautoilla. Huomaa, että ajoneuvotilaa on rajoitetusti ja se myydään usein loppuun hyvissä ajoin ennen matkustajan istuimia. Meillä on rajoitettu valikoima ajoneuvotyyppejä FerryScanissa, mutta voit aina ottaa meihin yhteyttä saadaksesi minkä tahansa ajoneuvon varauksen.

FerryScanilla maksamasi hinta on hinta, jonka maksat varauksesta suoraan mille tahansa operaattorille. Jos huomaat FerryScanissa korkeamman hinnan operaattoriin verrattuna, sovitamme operaattorin hinnan. FerryScan ansaitsee jokaisesta myynnistä pienen provision lauttayhtiöltä, mutta tätä provisiota ei lisätä hintoihin.

Meillä on tällä hetkellä rajoitettu tuki lemmikkieläinten online-varauksille. Ota yhteyttä lemmikkivarauksia varten, autamme mielellämme.

Lähes kaikilla lautoilla on ostettavissa olevia hyttejä. Jotkut reitit (usein yön yli) vaativat hytin, joka sisältyy lippuun. Voit aina päivittää mökin lisärahaa vastaan. Halvimmat hytit ovat yleensä laivan pohjassa lähellä moottoreita. Suosittelemme välttämään näitä kaikin keinoin, etenkin talvella, kun meri on kovaa.

Itämeren lautoilla on yleensä paljon aktiviteetteja, joista valita. Siellä on monia ravintoloita, baareja, kahviloita ja ostosmahdollisuuksia. Suuremmilta laivoilta löytyy myös yökerhoja, kylpylöitä ja teattereita.

Lauttasatamat Helsinki

Lauttasatamat Helsinki joilla on säännöllinen matkustaja- ja ajoneuvolauttaliikenne.

Lauttasatamat Tukholma

Lauttasatamat Tukholma joilla on säännöllinen matkustaja- ja ajoneuvolauttaliikenne.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää