Tietoa FerryScanista


FerryScan-nimi tulee sanasta "Ferry Scandinavia" ja edustaa päätavoitettamme: olla lauttatietojen, uutisten ja lippujen pääresurssi Itämerellä. Uskomme, että keskittymällä vain yhteen alueeseen takaamme, että olemme asiantuntevin ja hyödyllisin kumppani lauttamatkallesi. Loppujen lopuksi lautalla matkustaminen ei ole samanlaista kaikkialla maailmassa.

Emme myy sinulle enemmän kuin tarvitset, ja kerromme sinulle rehellisesti, mitä tapahtuu. Emme luo väärennettyjä arvosteluja tai käytä huijaustaktiikkaa, olemme täällä pitkää peliä varten ja haluamme sinun luottavan meihin matkoilla tulevina vuosina.


Yritystiedot

FerryScan on Port Zero Venturesin projekti, joka keskittyy teknologian käyttöön kuljetusalan ongelmien ratkaisemiseen.

Port Zero Ventures ja laajemmin FerryScan on rekisteröity yritys Yhdysvalloissa. Jos olet eurooppalainen asiakas, olet todennäköisesti vuorovaikutuksessa Viron tytäryhtiömme Port Zero Baltic OÜ:n kanssa.

Tiimimme

FerryScan on täysin etäyritys, ja useimmat ihmiset työskentelevät joko Euroopasta tai Amerikasta. Viihdymme etätiiminä, koska olemme kuin asiakkaitamme - monista maista ympäri maailmaa!


Meidän tarinamme

2017 - Suorittaessaan jatko-opintojaan Suomessa Helsingin yliopistossa Peter Goetsch ja vieraileva pitkäaikainen ystävä Westley Bonack päättävät lähteä matkalle Suomenlahden yli Viroon. Sitten he jatkavat Tukholmaan, jälleen lautalla. Matkalla he ymmärtävät, että ellet ole paikallinen, Itämerellä ei ole luotettavia resursseja lautta-aikatauluille ja -lipuille. Tästä syntyy idea.

2018 - Peter ja Westley muodostavat Port Zero Venturesin, ja FerryScanin kehitys alkaa. Yksinkertainen proof-of-concept julkaistaan syksyllä.

2020 - FerryScanin kasvu on tasaista ja se tuo mukanaan ydinlauttakumppanit, kuten Viking Linen, Tallink-Siljan ja Finnlinesin.

2021 - Huolimatta COVID-19:n aiheuttamista suurista vastatuulesta jatkamme ydinominaisuuksien rakentamista sovellukseen ja tuomme lisää ydinkumppaneita, kuten Eckerö Linen ja Stena Linen.

2022 - Avasimme Viroon Port Zero Baltic OÜ:n palvellaksemme paremmin EU-asiakkaitamme.

2023 - FerryScan jatkaa kasvuaan ja lisää DFDS Seawaysin ja Polferriesin ydinkumppaneiksi.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää