Tietoa FerryScanista


FerryScanin rakensi pieni, intohimoinen yritys, jonka innokkaat matkailijat perustivat Wisconsinissa, Yhdysvalloissa - yli 40 maata välillämme! Rakastamme nähdä uusia paikkoja ja mielestämme matkustamisen tulisi olla kätevää, käyttää uusinta tekniikkaa ja olla rehellisempi.


Keitä olemme

Perustajamme Peter Goetsch ja Westley Bonack rakensivat FerryScanin auttaakseen ihmisiä löytämään parhaat Itämeren matkavaihtoehdot ja antamaan hyödyllistä tietoa tarvitsemasi matkan varaamisessa.

Emme myy sinulle enemmän kuin tarvitset, ja kerromme sinulle rehellisesti, mitä tapahtuu. Emme luo väärennettyjä arvosteluja tai käytä huijaustaktiikkaa, olemme täällä pitkää peliä varten ja haluamme sinun luottavan meihin matkoilla tulevina vuosina.

Tiimimme

Peter ja Westley hoitavat päivittäisiä toimintoja, ohjelmointia ja myyntiä.

Bill, Alyona, Anne ja Valentin auttavat markkinoinnissa, tuessa ja käännöksissä sekä kaikessa raskaassa nostossa kulissien takana, joka antaa sinulle FerryScanin.

Miksi loimme FerryScanin

Näimme todellisen kuilun ajantasaisten tietojen ja lauttojen varaustietojen välillä ja huomasimme, että suuret lauttaoperaattorit puuttuivat muista sivustohakuista. Tiesimme, että voimme tehdä sinulle helpomman varata, samalla kun annamme sinulle lisätietoja. Olemme intohimoisesti lauttoja kohtaan ja haluaisimme avata tämän kuljetusvälineen enemmän, jotta useammat ihmiset voisivat nauttia lauttojen tarjoamista kauniista nähtävyyksistä ja mukavista matkoista. Ehkä näemme sinut jopa seuraavalla matkallasi!

Tulevaisuus

Lauttavaraukset eivät valitettavasti ole yhtä käteviä kuin lentolippujen varaaminen ja tiedot eivät ole avoimia, mutta uskomme, että voimme muuttaa sitä. Lautat ovat erittäin käteviä, usein nopeampia kuin lyhyet lennot, ja paljon mukavampia kuin lentäminen tai ajaminen. Voit vaihtaa lippua paljon helpommin, ja suosituilla reiteillä on paljon matkoja, joskus muutaman tunnin välein, verrattuna samoihin reitteihin lentoyhtiön kanssa.


Kiitos vierailustasi ja toivomme, että autat meitä jatkossakin rakentamaan tulevaisuuden matkoja.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää