Tietoa FerryScanista

FerryScan auttaa sinua löytämään kaiken tarpeellisen tiedon halutessasi varata laivamatkan Itämeren alueella. Muut toimijat saattavat ohjata sinut suurimman tuoton sivustoille tai tarjota vain rajatun, helposti löytyvän määrän tietoa palveluiden tuottajista. Tiimimme on tehnyt useiden tuntien ajan työtä sen tiedon eteen, jotta sinun ei tarvitsisi tuhlata aikaa etsimiseen.

Tähtäämme olemaan laivamatkojen tiedonvälityksen ja matkavarauksien tehokas kohtaamispaikka. Haluamme asiakkaidemme olevan tietoisia eri vaihtoehdoista ja välittämään mahdollisimman sopivan ja mukavan matkan. Tiimimme käyttää säännöllisesti samoja lauttoja keräten uutta tietoa niistä, jotta voimme tehdä sinun matkastasi mahdollisimman mukavan.

Miksi perustimme Ferry Scanin?

Näimme todellisen markkinakuilun ajantasaisen tiedon suhteen laivamatkojen varaamispalveluissa. Lisäksi huomasimme, että moni hakukone jättää liikennöitsijöitä huomioimatta hauissa. Olimme varmoja, että pystymme tekemään varaamisen helpommaksi tuoden tarjoten sinulle enemmän tietoa eri vaihtoehdoista. Laivamatkustus on intohimomme ja haluaisimme avata tätä kulkumuotoa enemmän kuluttajille, jotta ihmiset pääsisivät nauttimaan Itämeren kauniista näkymistä ja mukavasta matkustamisesta. Ehkäpä jopa törmäämme seuraavalla reissulla!

FerryScan on Port Zero Venturesin kehittämä palvelu. Intohimomme on tarjota erinomaisia kuljetusteknologisia palveluita sekä kerätä dataa asiakkaille saumattoman, parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tarjoamiseksi. Voit lukea lisää toiminnastamme sivultamme: Port Zero Ventures

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää