Lautat Saksan ja Suomen välillä

Viimeksi Päivitetty


Tällä hetkellä Pohjois-Saksan ja Suomen välillä on yksi säännöllinen matkustajaliikenne. Lautta lähtee Lyypekistä (Travemünde) ja saapuu Suomeen (Helsinkiin) noin 29 tuntia myöhemmin. Lauttayhteyttä hoitaa Finnlines, joka liikennöi myös useita lauttoja Saksan, Suomen ja Ruotsin välillä.

Helsinki Architecture

Palvelun tiedot

Saksasta lautta lähtee iltaisin klo 3:00 ja saapuu seuraavana päivänä Suomeen. Suuntasuunta Suomesta Saksaan lautta lähtee joka ilta klo 17.00 ja saapuu seuraavana yönä Lyypekiin (Travemünde). Tämä palvelu toimii joka päivä muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.

Reitti Lähtö Saapuminen
Lyypekki (Travemünde) Helsinkiin 3:00 9: 00/9: 30 (+1 päivä)
Helsinki - Lyypekki (Travemünde) 17:00 21:30 (+1 päivä)

Aluksella mukavin vaihtoehto on varata mökki yöksi merellä. Finnlinesin kolmella aluksella (Finnstar, Finnmaid ja Finnlady) on laaja valikoima majoitusvaihtoehtoja jokaiseen budjettiin. Voit myös varata matkalle tuolin, joka on yleensä halvin vaihtoehto.

Kello 29 tuntia tämä lautta ei ole lähinnä nopein yhteys Suomen ja Saksan välillä. Se on kuitenkin helpompaa, jos matkustat autolla. Lisäksi jos matkustat paljon matkalaukkuja, tämä lautta on hyvä vaihtoehto, koska se on usein halvempi kuin vastaava lento, ja voit ottaa niin paljon matkatavaroita kuin haluat ilman, että sinun tarvitsee huolehtia ylimääräisistä maksuista. Ennen kaikkea se on rauhallinen tapa ylittää Itämeri, jos sinulla on aikaa viettää.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää