Lauttamatkan matkatavaroiden tarkistuslista

Viimeksi Päivitetty


Haluatko tietää mitä pakata ennen lautalle nousua? Tässä on FerryScan-tarkistuslista. On muutama tärkeä asia, joka on otettava mukaan ennen lauttamatkaa. Opastamme sinut muistettavaksi:

1) Tuo passi tai voimassa oleva matkustusasiakirja, kuten ajokortti tai kansalaisustodistus. Varmista, että sinulla on sopiva viisumi valmiina (saatat joutua menemään suurlähetystöön).

COVID-19 aiheuttaa edelleen paljon rajoituksia . Varmista, että sinulla on testejä tai asiakirjoja valmiina, jotta voit syöttää tiedot sujuvasti.

2) Tuo matkalle sopiva valuutta. Operaattorisi kertoo sinulle, mitkä maksut hyväksytään, mutta yleensä Visa, Mastercard sekä lähtö- ja saapuvan maan valuutta hyväksytään. Joskus voit jopa vaihtaa valuuttoja laivalla, mutta se ei ehkä ole paras valuuttakurssi.


  • Suosittelemme 50 € matkustajaa kohden, jotta voit syödä herkullisen kaiken, mitä voit syödä buffetissa, ostaa alkoholia tai savukkeita verovapaasti, jos niin hemmottelet, ja ostaa unohdettuja tavaroita laivamyymälästä. Olen unohtanut pullonavaajat ja hammastahnat aiemmin, mutta niissä on usein paljon enemmän avuksesi. Huomaa, että nämä tuotteet ovat kalliimpia lautalla, joten jos voit ostaa sen etukäteen, säästät rahaa

3) Jos otat autoa, ota mukaan ajoneuvosi rekisteröinti ja ajokortti.Älä myöskään unohda kansainvälistä kuljettajalupaa, jos tapaat poliisin jatkomatkallasi. Jotkut maat saattavat vaatia tullitalletusta, joka voi olla melko suuri, joten älä unohda tarkistaa saapuvan maan rajamenettelyjä. Varmista myös, että sinulla on laillinen oikeus ajaa kohdemaassa!

4) Älä unohda, että sinun täytyy nukkua! Todennäköisesti sinulla on hyvin pitkä päivä nähdä nähtävyyksiä saapuessasi, joten varmista, että olet valmis nukkumaan. Suosittelisin korvatulppia ylirasitetuille humalassa oleville naapureille ja silmänsuojainta, jos sinulla on ikkuna. Jos asiat huonontuvat, kysy naapuriltasi kohteliaasti, voivatko he juhlia muualla tai saada aluksen henkilökunnan mukaan.


Tee luettelo!

Luettelomme sisältää:

Hammastahna Passi
Hammasharja Valokopiot passista ja viisumista, jos menetät passi
Shampoo Tarvittaessa ajokortti, jossa on IDP (International Driver's Permit)
Hiustenhoitoaine Maksukortti (soittaminen pankkiin ennen ulkomaanmatkaa)
Hiustenkuivaaja Käteinen - euroa tai paikallinen valuutta
Saippua tai vartalonpesu Vaatteet
Korvatulpat Vesi (tai rahaa veteen)
Silmämaski Ruoka (tai rahaa ruokaan)
Viihde - kirjat, iPad, kannettava tietokone, musiikki tai podcastit Painetut liput + tiedot jatkoa helpottavasta rajanylityksestä

Pidä lauttapalvelujen tarjoajan puhelinnumeroon painettu lippu tai FerryScan puhelinnumerossa / lompakossa viime hetken kysymyksiä varten!

Toivomme, että tämä auttaa sinua muistamaan tärkeät asiat, jotka olet ehkä unohtanut muuten. Muista palata tälle sivulle varmistaaksesi, että et unohtanut perusasioita, ja ilmoita meille, jos unohdimme jotain osoitteessa [email protected].

Kiitos ja onnellista purjehdusta!

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää