Uusi Stena Line -reitti Hangosta Nynäshamniin (Tukholma)

Viimeksi Päivitetty


Translation missing: fi.img_alt

Vuoden 2022 alussa Stena Line aloitti uuden reitin Hangon ja Ruotsin Nynäshamnin välillä. Reitti yhdistää molempien maiden pääkaupunkiseudut satamiin, jotka eivät ole niin vilkkaita kuin Tukholmassa ja Helsingissä, mikä helpottaa kuljettajien käyttöä.

Hanko-Nynäshamn-reitin varaaminen edellyttää ajoneuvoa (tai moottoripyörää). Reitti alkaa päivittäisillä lähdöillä iltaisin, mutta jos positiivista palautetta tulee, olemme varmoja, että Stena Line lisää lähtöjä. Koska tällä reitillä on painopiste rahtiliikenteessä, suosittelemme katsomaan Turku-Tukholma ja Helsinki-Tukholma -reittejä, jos kiinnostaa kiinnostavampi matkustajakokemus.

Matkan tiedot

Syksystä 2023 lähtien Hangon ja Nynäshamnin välistä reittiä liikennöi kaksi laivaa: Urd ja Stena Gothica. Kumpaankin suuntaan on yksi yövuoro. Matka on mukava 12-13 tuntia, pääosin Suomen saariston halki.

Matkan pituus 12 tuntia
Matkan taajuus Kerran päivässä (yön matka)
Lauttaoperaattori Stena Line
Laivat Urd ja Stena Gothica
M/S Urd - yksi lautoista Nynäshamnista Hangoon
M/S Urd - yksi lautoista Nynäshamnista Hangoon

Tietoja Hangosta

Hankö sijaitsee noin 120 kilometriä Helsingistä länteen ja 150 kilometriä Turusta itään. Hanko on Suomen eteläisimmässä kärjessä. Hanko on pieni kaupunki ja suosiollinen rahtiliikenteessä, koska kaikki muut Ruotsista Suomeen suuntautuvat lautat tulevat Turkuun tai Helsinkiin, jotka ovat molemmat suuria, vilkkaasti liikennöiviä kaupunkeja.

Tietoja Nynäshamnista

Nynäshamn on suuri satama, joka sijaitsee 55 km Tukholmasta etelään. Nynäshamnista on helppo jatkaa Etelä-Ruotsiin, Kööpenhaminaan, Göteborgiin, Osloon jne. Nynäshamnista on rahtilauttayhteydet Latviaan, Puolaan ja Gotlantiin.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää